Снимка: frognews.bgВъншният ни министър Екатерина Захариева направи дипломатически гаф. Журналистите веднага го

...
Снимка: frognews.bgВъншният ни министър Екатерина Захариева направи дипломатически гаф. Журналистите веднага го
Коментари Харесай

Фрог нюз: Захариева направи дипломатически гаф - яви се с обърнат национален флаг пред медиите

Снимка: frognews.bg

Външният ни министър Екатерина Захариева направи дипломатически гаф. Журналистите веднага го видяха и той намира към този момент необятен отзив.

Екатерина Захариева се яви пред медиите с защитна маска с националния байрак, който обаче беше извърнат на назад. Тя застана пред микрофоните, с цел да разгласи формалната позиция на България по отношение на Северна Македония, която е, че България поддържа преговорната рамка за присъединение на Албания към Европейския съюз, само че не и тази за Северна Македония.

Това разгласи на брифинг в Министерството на външните работи българският посланик номер едно. Захариева посочи, че трите условия, сложени от София, не са спазени от Скопие.

" Готови сме да продължим договарянията, когато има подготвеност за взаимни отстъпки от другата страна ", акцентира външният министър.

Дали обърнатият флаг е протоколен гаф от бързане и недовиждане на типа на външния ни министър занапред ще бъде коментирано. Със сигурност детайлът не е останал неусетен и ще стане мотив за доста отрицателни реакции към страната ни, написа frognews.bg.

Националния знак, поглеждайки обратно във времето, постоянно е бил поставян на назад, започващ с алено, зелено и бяло, а всички добре знаем, че извърнат байрак символизира военно състояние, по тази причина е доста значимо да се съблюдават по този начин добре регламентираните правила за разполагане на националният ни знак.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР